Je wilt een afspraak maken

Het maken van een afspraak is misschien een grote stap om te nemen. We kunnen ons voorstellen dat je op de korte termijn je verhaal wilt doen op een voor jou geschikte plek. We streven ernaar om binnen een werkdag contact te leggen en indien gewenst binnen een week online een afspraak met je in te plannen. 

  Dit zijn de stappen

  1. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier, telefonisch of Whatsapp.
  2. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op en plannen indien gewenst een afspraak met je in. Hiervoor ontvang je van ons een link voor een online Zoom-meeting van een uur.
  3. Allereerst vertellen wij je over onze taken en bevoegdheden als vertrouwenspersoon en beantwoorden we jouw (praktische) vragen, als je die hebt.
  4. Vervolgens luisteren we naar je en kun je op jouw eigen tempo je verhaal doen.
  5. Tot slot stemmen we met elkaar af of en welke stappen je wilt ondernemen. Indien gewenst maken we een vervolgafspraak. 

  Wanneer jij met jouw stappen aan de slag bent, zijn we bereikbaar en beschikbaar om je hierin te ondersteunen. Wanneer jouw melding gaat over schending van de integriteit van de organisatie, stemmen we af hoe we deze informatie onder de aandacht brengen bij de directie.

  Meldingen worden anoniem gebundeld in het jaarverslag.

  Contactformulier